//заглушка фото
Як AUTO.RIA перевіряє нові авто

Рус Укр

Отзыв Mitsubishi Outlander XL 2009

Внедорожник / Кроссовер Кузов
Бензин Двигатель
Полный Привод
Вариатор Коробка передач
147 л.с. Мощность двигателя
2 (л) Объем двигателя
Оценка авто
Отлично
4.4
  • Управление
    4
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    4
  • Цена
    5
  • Дизайн
    4
Плюсы и минусы

Важлива перевага-надійна ходова, 100 тисяч км без замін. Двигун 2,0 слабуватий, особливо бракує потужності при обгонах. Варіатор все таки довго думає. Зручне перемикання передач на кермі. Мотор працював без пригод. Сидіння водія з різними регулюваннями заслуговує окремої уваги. Цікавий плюс - потужний сабвуфер до стереосистеми, придатний підсилити звук для великої дискотеки. Також приємний момент система вільні руки. Вмістимий салон, зручний багажник з відкидним бортом. Враховуючи ціну-якість досить цікаве авто.

На 170 тис км вийшла з ладу система гідропідсилювача керма, це типова їхня вада. Перед задніми сидіннями є недоречна дренажна дира, на ходу машини виник фонтан аж до стелі, спочатку думали містика...Але все таки плюси переважають.

Отзыв

Досить зручне в керуванні авто. За час багаторічного досвіду водіння більше позитивних моментів, ніж негативних. Багато цікавих зручних нюансів таких, як багатофункціональне сидіння водія, додаткові крила на кермі для перемикання передач, якісна стереосистема та сабвуфер, хороший шкіряний салон, система вільні руки, потужні біксенонові фари, приносили певну насолоду під час їзди.
Надійна підвіска досить довго витримувала українське бездоріжжя. Двигун даної моделі явно слабуватий. Завжди шкодував, що не погодився чекати на модель із двигуном 2,4.
Вмістимий багажник дозволяв захопити багато сімейних речей у подорожі. Відкидний бортик багажника відмінив необхідність возити із собою сидіння та стільці.
Авто вже продане. Та інколи находить ностальгія за ним і бажання ще раз прокататись.

Василь
28 апреля 2017

Подпишитесь на рассылку отзывов о Mitsubishi Outlander XL

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Митсубиси

Отзывы о Митсубиси Аутлендер ХЛ по годам