//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Opel Combo груз. 2007

Легковой фургон (до 1,5 т) Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
75 л.с. Мощность двигателя
1.3 (л) Объем двигателя
Оценка авто
Хорошо
3.8
  • Управление
    4
  • Надежность
    4
  • Комфорт
    4
  • Цена
    4
  • Дизайн
    3
Плюсы и минусы

авто стоїть своїх грошей, на даний час доволі популярна марка тому проблем з запчастинами немає, можна знайти будь яку деталь як нову так і Б/У. Доволі динамічне авто з хорошою тягою, дизель всетаки. Як позитив хочу відмітити доволі вмісний багажник, навіть після переобладнання в пас, що ідеально як для сімейного авто так і для комерційного.

до недостатків можна віднести ЄВРО 4 що для нашого пального напряжно, і доволі дорогі деталі по системі вихлопа в частині екології, тому я б рекомендував перепрошивати його на євро 3 (відшивши клапан ЕГР та сажовий фільтр) після цього звісно за кордон не поїздиш, але уникнути багатьох проблем в майбутньому допомагає. Ну і як завжди дизель зимою холодний тому без додаткових систем прогріву холодновато при їзді на короткі дистанції.

Отзыв

в загальному авто досить не погане,в своєму класі між іншими марками я б сказав одне із кращих. Якщо потрібний функціональний ремонтопригодний автомобіль за не великі гроші Опель комбо саме для Вас. Допрацювавши свій опель комбо для експлуатації в Україні я цілком задоволений автомобілем, особливо подобається мені багажник дитяча каляска повністю поміщається без складання та ще й місце залишається.

Николай
27 апреля 2017

Подпишитесь на рассылку отзывов о Opel Combo груз.

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Опель

Отзывы о Опель Комбо грузовой по годам