//заглушка фото
Хочеш знати все про авто до купівлі?

Рус Укр

Отзыв Opel Frontera 2003

250 тыс.км 9 л / 100 км Поездки в городе
Внедорожник / Кроссовер Кузов
Дизель Двигатель
Полный Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
1-2 года Время владения
Оценка авто
Отлично
4.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    4
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

Кинув я оком стомленим на гаражну полицю, де стоїть припорошена пилом пляшка однойменного чилійського вина Frontera - яке теж було назване на честь однієї з найвищих скель в піренейському хребті що знаходиться в живописному краї на кордоні між Францією та Іспанією. Пляшка вина, - єдине що лишилося від мрії, і тепло спогадів навело на думку що вона була єдиним опелем, який викликав у досвідченого автовласника й опелевода сльози, сльози, нехай і в сентиментального, але, чорт забирай, дорослого чоловіка. Вирішив поділитися з товариством своїми думками щодо цього авто. Писати про ТТХ, про рестайлінгові нюанси й про те, що це не лише британський Vauxhall/Opel, а ще й Isuzu Amigo/Rodeo і Honda Passport немає сенсу - всі вміють користуватися гуглами.
Коли купив цю машину то реально не вірив що їду на ній додому. У своїй робочій діяльності, ще з 2005 року я багато їжджу на машинах, на різних машинах. Деякі викликають і емоції; здивування, огиду, цікавість, але не сльози, так що, друзі будьте обережні, це справжня ностальгійна металева рамна автівка кінця 90-х з кліренсом 21см.
Як для міської машини то в неї досить дорогі шини, в ній відро трансмісійної оливи, вона має з десяток вікових болячок: як то - ламаються коректори фар, панель приладів відходять доріжки на платі, кнопка включення підігріву дзеркал іноді не працює, задній склоочисник з-за хитрої логіки роботи
при переламаних дротах від кузова до кришки багажнику - глючить, вакуумні клапани керування різними системами під капотом іноді виходять з ладу. Має спартанський салон з архаїчним керуванням кліматичною системою, немає пилового фільтра салону тощо. Але все це можна цій машині пробачити за атмосферність. Вона і повинна бути такою, це не "помадковий" хюндай і не крузак з Паджеро - якими забиті усі київські затори. Машина рідкісна в наших краях, і як ви розумієте цей факт має як переваги, так і недоліки. Класичний part-time з вакуумним підключенням переднього моста, задній диференціал взагалі монструозного вигляду, як на вантажівці. Витрата пального в 9,1 літра дизеля при її вазі, величезних колесах і старечому на 2020 рік одновальному 16 ти клапанному двигунові який має механічну ТНВД Bosch типу VP44, то це дуже економний авто. Словом нічого поганого про це авто сказати не можна. За умови своєчасного обслуговування і нормального пального; ресурс двигуна Z22DTR колосальний, і це підтвердять власники zafira, vectra і saab 9.3/9.5. Весь негатив що є в інтернеті, лише від стереотипного сприйняття цього авто, або від невігластва при користуванні.

Петро
17 сентября 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Opel Frontera

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Опель

Отзывы о Опель Фронтера по годам