//заглушка фото
Як перевірити юридичну чистоту авто?

Рус Укр

Отзыв Opel Meriva 2006

185 тыс.км 8 л / 100 км Семья
Минивэн Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
3-5 лет Водительский стаж
6-12 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена

шумоизоляция

Отзыв

Чудове авто, ні каплі не жалкую що обрав саме його
Трансформація заднього ряду просто божественна, як хочеш, так і складаєш :D
Можливість регулювання вперед-назад, спинка регулюється, є можливість зсувати два сидіння ближче до центру що додає простору 2 пасажирам по бокам, при цьому є можливість ще додатково опустити спинку на 10 см, всі хто сідає ззаду при такій конфігурації, м\'яко кажучи "дивуються" такій кількості місця, посадці "шезлонгу" та простору як для такого невеликого авто. В ногах під ковриками є ніші. У переднього пасажира під сидінням схована "шухляда" для речей.
Багажник бомба, подвійне дно, повноцінна запаска, при складенні сидінь - рівна підлога, я був приємно вражений.
бензиновий 1.4 - відверто слабуватий, але мені вистачає. Реальний середній розхід: місто 9, траса 7 , якшо тошнити то можна по літру зрізати.
Так авто зі своїми болячками, але вони всі відомі та лікуються. Ідентична ситуація по аналогам які розглядав.
Після вітчизняного легкового автопрому посадка як в кросовері, салон не скрипить, матеріали хоч і дешеві, але зібрані добре, без люфтів і скрипів, сидіння в міру жорсткі, є підтримка спини для водія, крісло регулюється вперед-назад та вверх-вниз.
Авто дорогу тримає набагато краще ніж очікував, адже кузов порівняно високий.
Не зважаючи на короткий капот, з 1.4 місце є, можна багато чого дістати. Порівняно проста конструкція можливо багато робіт проводити самостійно по мануалу.
Єдине, що слід одразу придбати, це набір головок торкс та пристрій для діагностики OP-COM, цим значно заощадите кошти у подальшій експлуатації, звісно якщо є здібності до успішного самостійного обслуговування.
На ключових з/ч раджу не економити, таких як масло, комплект ГРМ, свічки та т.п.
Спільна платформа разом із Корса д, Комбо с, тігра б, багато уніфікованих запчастин та агрегатів.
Неприємний мінус - шумоізоляція, на швидкості більш як 110 шумить добряче. Але миритись можна при інших перевагах.
Проблеми з корозією присутні, але це вже далеко не ті проблеми які були в опеля до початку 2000-х, як для нефарбованого авто якому 15 років стан прекрасний. Бачив особисто на такому авто скол на задньому крилі до металу, 2 роки не чіпався - нічого критичного не відбулось. Раджу звертати увагу на стан передньої балки, піддається корозії найбільше.
В цілому тачка вогонь! якщо заморочитись, та найти в дійсно живому стані, за свій прайс вона дасть вам дуже багато та ще трошки зверху.

Николай
30 ноября 2021

Подпишитесь на рассылку отзывов о Opel Meriva

Комментарии (1)
avatar
Николай | 23 апреля 2024 г., 09:44
UPD після 2,5 роки експлуатації. Автівкою задовлолений на усі 101%. Було кілька питань по фарбуванню: задня ляда, низи дверей і пороги біля заднього колеса. Головне вчасно помітити та зреагувати. Нічого критичного, як для авто якому вже 18 РОКІВ :) Коротка база та куці бампери дають змогу долати пристойні перешкоди, антибукс працює просто магічно і витягував без будь яких проблем з такої дупи, що аж не вірилось. Кожен виїзд на природу - купа вражень))) Ночували у авто втрьох, як альтернатива палатці - 11 з 10! Порівнюючи поточний стан авто, із новішими пропозиціми на ринку - аналогів поки не бачу, ні по витратам пального, з/ч і т.п. ГБО розхід місто 10/100, задоволений. Усім гарного дня та мирного неба!

Ваше имя:

Отзывы о моделях Опель

Отзывы о Опель Мерива по годам