//заглушка фото
Як AUTO.RIA перевіряє нові авто

Рус Укр

Отзыв Opel Omega 1987

276 тыс.км 10 л / 100 км Семья
Универсал Кузов
Газ / Бензин Двигатель
Задний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
3-5 лет Время владения
Оценка авто
Отлично
4.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    4
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, цена

стоимость обслуживания, шумоизоляция

Отзыв

Надійний, зручний, місткий, досить швидкий, м\'який на ходу, економний, недорогий в обслуговуванні, симпатичний на вигляд сімейний автомобіль. Весь час служив вірою і правдою, завжди виручаючи коли було треба, хоч літом, хоч зимою. ГБО 2-го покоління, що вписано в тех. паспорт, дозволяє заводитись навіть зимою до мінус 20 виключно на газу. Я вже забув, коли останній раз заправляв бензин, фактично їжджу тільки на газу. Благо, газових заправок навколо є чимало.
Хоча причіпного пристрою нема, але з таким величезним багажником воно навіть і не треба, та ще й спинки заднього ряду складаються, і тоді можна всередині лягають спати на килимі. На задньому ряді четверо дітей сідають, не беручи один одного на руки. Або ж троє дорослих так само вільно сідають, комфортно почуваючи себе під час навіть довгої подорожі.
Не питайте мене, як ми примудрилися одного разу ВДЕВ\'ЯТЬОХ на море дикунами з\'їздити на тиждень!
Мінус - те, що багато чого на розборці замовляти приходиться, але виручає знайомий розборщик, що спеціалізується на Опелях, миттєво присилає те що треба, іноді нові, іноді б/в запчастини.
Машина не нова, тому зі зварником теж дружити треба.
В цілому дуже задоволений своїм авто, шкода продавати, але треба гроші терміново, хай послужить ще комусь. Віддам в добрі руки!

Константин
10 ноября 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Opel Omega

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Опель

Отзывы о Опель Омега по годам