//заглушка фото
Як перевірити юридичну чистоту авто?

Рус Укр

Отзыв Volkswagen Passat B6 2008

146 тыс.км 7 л / 100 км Семья
Универсал Кузов
Бензин Двигатель
Полный Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
2-3 года Время владения
Оценка авто
Отлично
4.6
  • Управление
    5
  • Надежность
    4
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    4
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

Над шикарний автомобіль. За свою цінову межу — шикарна якість, комфорт, динаміка. На жаль, зараз уже таких авто в розумну ціну не виготовляють, а нові моделі — значно швидше старіють, а ніж В6. Я б сказав нове авто через 5 років у стані 12-річного пассату В6. Володію авто 2 роки. Попався в крутому стані з рідним пробігом у 137000. Мастила, як інші пишуть про 1.8 tsi - ні капельки. В салоні — бізнес атмосфера та простір. Універсал взагалі немає ціни. Стійкість та динаміка з 6-ти ступеневою трансмісією — навіть з запасом.
Шкода розлучатися, але обставини інколи диктують свою лінію. От що купити потім подібне? Відповідь важка, але очевидна — або ж щось з нового типу Skoda A7 чи B8 - але, знов, підкреслю — якості ж немає, їздять дані авто до 200, а у нас на ринку їх немає з такими пробігами. Й знов доведеться перебирати або ж skoda a5, чи навіть tour, в якому зовсім не той комфорт та простір. Тому скоріш знову шукатиметься В6, але даних авто дуже мало в гарному, збереженому стані.

Дмитрий
17 ноября 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Volkswagen Passat B6

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Фольксваген

Отзывы о Фольксваген Пассат Б6 по годам