//заглушка фото
Як перевірити юридичну чистоту авто?

Рус Укр

Отзыв Volkswagen Passat B8 2015

220 тыс.км 7 л / 100 км Поездки в городе
Универсал Кузов
Дизель Двигатель
Полный Привод
Автомат Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
2-3 года Время владения
Оценка авто
Отлично
4.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    4
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, шумоизоляция

стоимость обслуживания, цена

Отзыв

Хороше та надійне авто. За рік використання нічого не вийшло з ладу. При купівлі рекомендую витратити більше коштів, але взяти повнопривідну версію з вебасто і камерою. Дуже комфортно і зручно, особливо зимою.

Плюси:
1. Керованість. З повним приводом зимою на дорозі почуваєшся впевнено. На високих швидкостях - теж.
2. Витрата палива. Мій пасат має 150квт, 190коней+4motion, їсть в середньому 7.4л - змішаний+зима-літо. Влітку по трасі комп'ютер показував 4.6 на 100. Ну але це якщо не тринькати кінетичну енергію.
3. Комфорт. Якісний салон, ергономіка, кермо і сидіння не протираються. Шумоізоляція супер, подвійні вікна тільки спереду. Камера виїзджає, тобто не налипає грязюка, завжди хороший огляд.
4. Надійність.

Мінуси:
1. Акумулятор в багажнику у версіях 4motion. Це ніби і плюс, але коли треба, то до нього важко добратися. Мінусова клема взагалі десь в районі задньої фари, я не зміг витягнути акумулятор.. отвір менший за сам акумулятор, а він тут великий на 92а. Схоже треба розбирати більше ніж просто верхню пластмаску що його закриває. На форумах і в ютубі інформації про це 0.
2. Дорогі комплектуючі. Лобове скло оригінал під 30к. Не оригінал 15. Згубив пластмаску з переднього бампера готуй по 1к за кожну.

Багато хто пише із мінусів маленький кліренс - мені норм. Зїхати, заїхати на невелику бровку вистачає.

Антон
2 дня назад

Подпишитесь на рассылку отзывов о Volkswagen Passat B8

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Фольксваген

Отзывы о Фольксваген Пассат Б8 по годам