//заглушка фото
Хочеш знати все про авто до купівлі?

Рус Укр

Отзыв Volkswagen Polo 1994

283 тыс.км 8 л / 100 км Поездки в городе
Хэтчбек Кузов
Газ / Бензин Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
2-3 года Время владения
Оценка авто
Отлично
4.2
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    4
  • Цена
    3
  • Дизайн
    4
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена

объем багажника, шумоизоляция

Отзыв

Мій Volkswagen Polo 94\' р.

Це авто я полюбив з першого погляду. Незнаю чому. Я купив її навіть не перевіряючи на СТО. І це завдало мені немало клопоту тому, що попередня власниця не дуже шанувала машину. Але після ремонту усіх поломок автомобіль не потребує до себе лишньої уваги. І доречі навіть під час усіх ремонтів я жодного разу не пошкодував, що придбав це авто.

Ззовні здається, що авто маленьке, є віддалені схожості з Daewoo Matiz, але коли сідаєш в авто то розумієш, що місця реально більше ніж в мерседесі.

Ремонт порівняно не дорогий, на рівні з ВАЗом, але якість і строк служби набагато довший.

Взагалі машина не примхлива. Їзджу багато і облуговую лише по регламенту.

Для своїх років і за такі гроші авто варте уваги. Дуже комфортні сидіння, після довгих поїздок не відчувається втома в спині. Хоч авто і бюджетне але матеріали і якість збірки набагато кращі ніж у новіших авто із тієї самої цінової категорії.

По суті Polo це трішки менший і видозміннений Golf. Але Golfів є багато і ніхто вже не звертає на них уваги. А цей автомобіль допомагає виділитися із натовпу.

На останок.
Якщо б мені довелося повернувся в минуле і в мене був вибір між іншими автомобілями, і моїм VW, я б всеодно вибрав Polo 94\' тому, що це авто із душею. І щоб не відбувалося у житті, кожного ранку, заводячи двигун моє авто піднімає мені настрій і заставляє усміхнутись.

Олег
28 июля 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Volkswagen Polo

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Фольксваген

Отзывы о Фольксваген Поло по годам