//заглушка фото
Як дізнатись всю історію авто?

Рус Укр

Отзыв Volvo 850 1995

360 тыс.км 12 л / 100 км Поездки в городе
Седан Кузов
Газ / Бензин Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
1-2 года Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

На Вольво взагалі їжджу з 2005 року. Але це були авто 400 серії.Давно хотів спробувати Вольво 850, але були сумніви щодо економічності, та вартості обслуговування.
Нарешті сталося. У серпні минулого року придбав Вольво 850 1995 року 2,5 атмосферний двигун, механіка, газ-бензин, електропакет. З першої хвилини я полюбив цього "Вольвака". Взагалі інші відчуття від їзди. Що по трасі, що в місті чи за містом. Відчувається солідність цього авто навіть у свої 26 років. Двигун потужний, але по трасі вкладаюся в 11 л газу, якщо "не топтати".А який звук після 3 тис. обертів? У поворотах поводитися прекрасно, ніякого відчуття крену немає.Комфорт від їзди відчувається і водієм, і пасажирами.
Нещодавно замінив масло, фільтри, та ремінь ГРМ. Ціни абсолютно доступні. Заміну ременю робив самостійно. Виявилося все геть нескладно. Рекомендую цей автомобіль тим, хто немає великих грошей, але хоче мати добротне і комфортне авто!

Сергій
07 апреля 2021

Подпишитесь на рассылку отзывов о Volvo 850

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Вольво

Отзывы о Вольво 850 по годам